Α λα γαλλικά

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Πολλοί την έχουνε δει τώρα τελευταίοι στελέχη της corporate Ψωροκώσταινας και μου κυκλοφορούνε με το handsfree σκουλαρίκι, το χαρτοφύλακα προέκταση του χεριού τους, και το υφάκι της και καλά σημαντικής προσωπικότητας tattoo στη μούρη...Πού πα ρε Καραμήτρο με την κουστουμιά και την κοιλούμπα σημαιοφόρο, να μου το παίξεις και γκόμενος πρωινιάτικα; Την ταλαιπώρια στο βλέμμα, δεν στην κρύβει ούτε ο Dolce, ούτε ο Gabbana ο ίδιος.
Είναι και οι άλλοι βέβαια, που είναι πολύ eco-alternative και παριστάνουν τους κλόουν της πόλης, καβαλώντας με μεγάλη επιτυχία συγχρόνως το ποδήλατο και το καλάμι, σαν αυθεντικοί κασκαντέρ του Χόλιγουντ. Αυτοί προτίμησαν να ασχοληθούν με την επιχείριση του μπαμπά, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να αφήσουν λίγο ανέμελο το μαλλάκι και να μη χρειαστεί να αποχωριστούν το διαμαντένιο  σκουλαρίκι από τη μύτη. Είναι new-age χίπηδες τα παιδιά, μόνο που αντί για κουρελούδες απλώνουν πρόχειρα στα πάρκα της NY το burberry πανωφοράκι τους και κυλιούνται ανέμελα, μέχρι να μαζέψει υγρασία ο ροζ 30χρονος πισινούλης τους, και να τους επαναφέρει ο μπαμπάκας πίσω στην επιχείρηση.
Κι είναι τόσοι άλλοι, ο καθένας με τη χάρη του, που... I can't help but wonder-ως άλλη Κάρι Μπράντσο: wtf με τους σημερινούς τριαντάρηδες; Sont-ils finis à la pisse?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου