Λέτε τελικά να μας ψεκάζουν;

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί σε τέτοιες εποχές κρίσης και πανικού, οι περισσότεροι Έλληνες είναι στον κόσμο τους. Παραθέτω δείγματα παρουσίας σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών σε ποικίλα τμήματα του πληθυσμού:

α) Οι καφετέριες είναι πιο γεμάτες από ποτέ. Wtf?

β) Βολεμένοι δημόσιοι και μη υπάλληλοι, κάθονται ολημερίς κι ολονυχτίς μπροστά σε ένα αναθεματισμένο PC και διψασμένοι για λίγη επανάσταση στο βαλτώδες αίμα τους, φαίνεται ότι πήραν την απόφαση να  ασχοληθούν full-time με το καίριο θέμα του ρατσισμού-φασισμού στην Ελλάδα.
Φυσικά μέσω facebook και twitter, τι περιμένατε, να πάνε στην Ομόνοια να ταΐσουν τους πεινασμένους; Αλλά δεν καταλαβαίνω, με ποια λογική και με τι θράσος καλούν τους ιντερνετικούς τους φίλους να "ξεσηκωθούν" για τα δικαιώματα των μεταναστών; Είμαστε με τα καλά μας; Εδώ δεν ξεσηκωνόμαστε για τα δικαιώματα τα δικά μας, μέσα στη ίδια μας τη χώρα, (βλ. α), δε μιλάμε για τους κομμένους μισθούς, για τις απολύσεις, για την ανεργία, τη φτώχια, την εγκληματικότητα και θα ξεσηκωθούμε για τα δικαιώματα όσων επέλεξαν να έρθουν εδώ; Γιατί, sorry guys, αν ήμουν μετανάστης, που πολύ πιθανόν σύντομα να γίνω κι απ' αυτό, δε θα ήμουν τόσο μαλάκας να έρθω στην Ελλάδα. Και, ναι, ξέρω, δε θέλουν να μείνουν εδώ, θέλουν να φύγουν να πάνε στην Ευρώπη, αλλά οι άλλες χώρες είναι πιο μάγκες από μας και δεν τους δέχονται και αναγκάζονται να μείνουν εδώ και για να τους στείλουμε πίσω στη χώρα τους πρέπει να πληρώσουμε εμείς και σιγά μην πληρώσουμε και τους αφήνουμε να περιπλανώνται ελεύθεροι κλπ κλπ. Μήπως όμως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος; Άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους κάθε μέρα, χάνουν τις συντάξεις τους, καταστήματα κλείνουν και ναι...παραδεχτείτε ότι όλο αυτό το αίσχος οι μετανάστες δεν το κάνουν καλύτερο αλλά χειρότερο. Αλλά τι δουλειά έχει ο ρατσισμός σε όλο αυτό; 
Εμένα και 1.000.000 αρχαίοι Έλληνες να μου εμφανίζονταν από το πουθενά μέσα στη φτώχια μου κι άρχιζαν το πλιάτσικο και τα μαχαιρώματα έξω από το σπίτι μου, με καλό μάτι δεν θα τους έπαιρνα, η αλήθεια να λέγεται. Αν μπορούσα θα τους έβαζα πίσω στη μηχανή του χρόνου τους και από εκεί που ήρθαν.

γ) Οι φασίστες το βιολί τους, είναι ανάξιοι λόγου και η εγκεφαλική τους βλάβη μόνιμη και άνευ θεραπείας, οπότε δε χαλάω το εικονικό μου μελάνι για πάρτη τους.

δ) Και φυσικά, σα να μην έφταναν όλα αυτά, έχεις και την "εθνική αλληλεγγύη". Έχουν γίνει μάστιγα κάτι εργοδότες της κακιάς ώρας, που όταν πας να σε προσλάβουν σου κλαίγονται ότι δύσκολα τα βγάζουν πέρα, κι ύστερα σου τσαμπουνάνε το παραμύθι. "Ξέρεις, πρέπει να δουλέψεις δοκιμαστικά για 15 μέρες, ένα μήνα, χωρίς να πληρώνεσαι". Και μετά φυσικά... τον πούλο. Και έτσι, με 12 "δοκιμαστικούς" υπαλλήλους το χρόνο, τη βγάζει τζάμπα τη δουλειά το λαμόγιο. Βρε ουστ! Άμα δε "βγαίνεις"  φίλε μου, ή κλεισ' το το ρημάδι και τράβα σπίτι σου, η κάτσε και κάν' τα όλα μόνος σου. Μού θες και υπάλληλο τα μούτρα σου!

Αυτά και πολλά άλλα.

ΥΓ. Και σας παρακαλώ, μην κάνετε προπαγάνδα υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών αν βγάζετε πάνω από 1000 ευρώ το μήνα και δεν έχετε οικογένεια να θρέψετε, και ζείτε σε περιοχή που οι μοναδικοί μετανάστες είναι πέντε νορμάλ Αφρικανοί που πουλάνε CD, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι ΝΑ ΕΞΟΡΓΊΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου