ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Παρακαλώ, διαβάστε προσεκτικά τους κάτωθι όρους, πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα horiseirmo.gr ή www.horiseirmo.gr ή http://www.horiseirmo.gr/ στο εξής αναφερόμενη ως horiseirmo.gr

Α. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας "Χωρίς Ειρμό" που βρίσκεται στη διεύθυνση ιστού horiseirmo.gr, ανήκει στη μοναδική συντάκτρια, δημιουργό και διαχειρίστρια του horiseirmo.gr, η οποία θα αναφέρεται στο εξής ως "ο διαχειριστής".
*Εξαιρούνται κάποιες φωτογραφίες που έχουν αποκτηθεί από ιστοσελίδες παρόχους (πχ unsplash.com) και ανήκουν στο public domain. 

Απαγορεύεται η εμπορική ή διαφημιστική χρήση και η αναδημοσίευση του περιεχομένου για οποιοδήποτε σκοπό εμπορικό ή μη, χωρίς τη γραπτή άδεια του διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα:
  1. Οι φωτογραφίες, τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στη διεύθυνση horiseirmo.gr ανήκουν αποκλειστικά στο διαχειριστή και δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, επεξεργασία, άμεση σύνδεση, αναδημοσίευση, ή οποιοσδήποτε τύπος διαμοιρασμού τους, είτε πρόκειται για την ολότητα, είτε για απόσπασμά τους, χωρίς την προηγούμενη ρητή άδεια του δημιουργού-διαχειριστή.
    Μπορείτε, ωστόσο να χρησιμοποιείτε τα αντίστοιχα κουμπιά διαμοιρασμού στα κοινωνικά δίκτυα που παρέχει το horiseirmo.gr δίπλα στις αναρτήσεις του.
  2. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες/εικόνες ή τμήματα κειμένου του horiseirmo.gr, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο nikolettta_p@yahoo.gr, και να ζητήσετε τη σχετική άδεια, αναφέροντας λεπτομερώς τους λόγους και τους τρόπους με τους οποίους σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό αυτό.
  3. Σε περίπτωση που το αίτημά σας γίνει αποδεκτό, υποχρεούστε να αναφέρετε σε εμφανές σημείο τα στοιχεία του δημιουργού, και απαραιτήτως να περιλαμβάνετε σύνδεσμο που να οδηγεί στη διεύθυνση horiseirmo.gr και πιο συγκεκριμένα στην ακριβή διεύθυνση της ανάρτησης που περιλαμβάνει την συγκεκριμένο υλικό.
  4. Εξαιρέσεις: Μπορείτε να εκτυπώνετε εικόνες από το horiseirmo.gr, για αυστηρά προσωπική σας χρήση.

    Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αγορά υλικού, ή για συνεργασία με το διαχειριστή, ώστε να δημιουργήσει πρωτογενές υλικό για λογαριασμό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο nikolettapoulou@gmail.com
Β. Η ιστοσελίδα horiseirmo.gr και ο διαχειριστής της δεν φέρουν καμία ευθύνη για υλικό που μπορεί να δημοσιεύσουν οι αναγνώστες ή τρίτα πρόσωπα της στην περιοχή των σχολίων ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο έχουν πρόσβαση. Εάν σε αυτή την περίπτωση θεωρείτε ότι τα ατομικά σας δικαιώματα παραβιάζονται με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε με το διαχειριστή ώστε να μπορέσει να διεξάγει τον απαραίτητο έλεγχο και να προβεί στις τυχόν απαραίτητες διορθώσεις.

Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους αυτούς ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.