ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ


Το όνομά μου είναι Λίνα και είμαι 32 ετών. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και κάνω το MBA μου στο Ε.Α.Π, ενώ συγχρόνως εργάζομαι ως βοηθός λογιστή / υπεύθυνη ηλεκτρονικού καταστήματος σε μια τοπική επιχείρηση.

Από μικρή ζωγράφιζα μανιωδώς και το όνειρό μου  ήταν να γίνω συγγραφέας, αλλά στην πορεία με τράβηξαν πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, όπως ο προγραμματισμός Η/Υ, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, το animation, η ψηφιακή τέχνη, το πλέξιμο, η ζαχαροπλαστική, η ομορφιά, κάθε είδους χειροτεχνίες και φυσικά το blogging!

Λατρεύω το διάβασμα, το σινεμά, τα ταξίδια και να μοιράζομαι με τους αναγνώστες μου κάθε τι που μου τραβάει την προσοχή και με κάνει να χαμογελάω!

Το 2007, ξεκίνησα το κανάλι μου στο YouTube, όπου ανεβάζω βίντεο με μαθήματα ελληνικών για αγγλόφωνους.
Δεν είμαι επαγγελματίας καθηγήτρια, βέβαια, αλλά φαίνεται ότι οι περίπου 2.300 συνδρομητές μου εκτιμούν πολύ την προσπάθεια και μου το αποδεικνύουν καθημερινά με τα θετικά τους σχόλια.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησα και το Χωρίς Ειρμό, δειλά-δειλά, αλλά άρχισα να ασχολούμαι κάπως πιο σοβαρά μαζί του, μόλις το 2010.

Σήμερα, έχω αποκτήσει πολλούς φίλους μέσα από αυτό και έχω... απλώσει τα δημιουργικά πλοκάμια μου στα περισσότερα social media.

Συγχρόνως διατηρώ δύο ακόμα blog, τις Ταινιολογίες, όπου προτείνω και σχολιάζω τις αγαπημένες μου κινηματογραφικές ταινίες, και το Blog-o-tips, το οποίο είναι αρκετά πρόσφατο και δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί αποκλειστικά συμβουλές και tips για bloggers, που μέχρι πριν λίγο καιρό ανέβαζα στο "Χωρίς Ειρμό".

Αν σας αρέσει το Χωρίς Ειρμό, μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε όλα τα social media και σας παρακαλώ αφήστε μου τα σχόλιά σας γιατί μ' αρέσει πολύ να τα διαβάζω!

Φιλιά!
Λίνα